Sunday, 26 February 2017

First Entry After Being An Eighteen Girl

Assalamualaikum and Hello
I am sorry for missing in action since my last entry which was updated since last year. How I'm supposed to do when I had to struggle on my SPM. Grr. SPM makes me like a robot. I was being so bookworm since then. SPM was three months past already and I still inactive in blogging. Where am I? Do you guys trust me when I say I was just sleeping. K ignore please. Actually, my last paper which is Chemistry was on 29th November 2016. Do congratulate me, please. During December, January untill yesterday, saya melakukan tugas-tugas yang saya memang dah lama nak buat tapi tak terbuat. 
I am fond of reading novels, waching Korean movies and Sleeping. So other than blogging, saya manjakan diri saya dengan benda-benda yang menenangkan saya. Okay. Awak awak awak faham kan? 
20 Februari yang lepas is my birthday. Takpela. Saya maafkan for those yang tak wish. Sob..sob..sob..Tapi tahun depan wish tau, Do noted kay! Amaran Keras! Okay abaikan. Dah dah jangan nangis. For my wishers, thank you for wishing. Trust me, a wisher comfort a birthday girl tau! Ini Fakta bukan auta. Saya tak mintak hadiah ribu riban, sepotong wish mampu membuat saya senyum sampai kebelakang kepala. Bagi saya Birthday Wishes takde yang cliche. Okay sekarang saya dah mula lupa diri, Birthiday saya dah lepas! Saya dah 18. So jika diizinkan Allah, saya akan teruskan kerjaya saya sebagai seorang yang tersangatlah berjaya ni. *Tangan kebahu,mata keatas*. 
Fyi, saya juga sedang menghitung hari ni. Result SPM akan keluar pada..........K sila tengok berita ye, Jangan pemalas sangat. 

5 comments:

  1. happy belated birthday Nana..my daughter will be 18 this coming March and she is so eager on the SPM result jugak..anyway all the best

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank youuu ! Say congrat to her ;)

      Delete
  2. Salam, samalah kita belated birthday^^ and menghitung hari untuk SPM



    Happy belated Birthday and good luck dapatkan 10A, piqa amek 9 subjek je^^
    Do mind follow me and i'll follow back..
    Salam ukhuwah ^^

    ReplyDelete

Let us share our thoughts together ;)

Visit Time !

© Copyright 2017 | ALL Right Reserved to BlackSwan